Adverteren

Maak je terras gezellig en sfeervol


Tuin 22 Feb 2021
Maak je terras gezellig en sfeervol

Op een warme zomeravond wil je nog heerlijk buiten kunnen zitten. Heb je buiten in je tuin een terras? Dan kun je hier een gezellige en sfeervolle plek van maken. Je kunt dan heerlijk buiten zitten tot in de late uurtjes en ondertussen geniet je van een gezellige plek. Een terras kun je gezellig maken met verschillende decoratiespulletjes. Bedenk van te voren wat je mooi vindt en doe wat ideeën op bij tuinwinkels of online. Je kunt je terras met wat eenvoudige spulletjes heel gezellig en sfeervol maken. Zo wordt het nog leuker om op de zomeravonden op je terras te zitten. 

Zet een loungeset neer

Een terras kan goed worden gevuld met een mooie loungeset. Kies voor een loungeset die lekker zit en waarin je lekker tot rust kan komen. Je kunt bijvoorbeeld voor een loungeset kiezen met een ruime tafel, een bank en bijpassende stoelen. Er zijn complete loungesets te vinden die je aan kunt schaffen, maar ook is het mogelijk om zelf een loungeset samen te stellen. Het is maar net wat je zelf wilt. Meet van te voren de ruimte op waar de loungeset moet komen te staan en zoek op basis daarvan een geschikte set uit die goed past.

Vul aan met kussens

Je kunt je loungeset aanvullen met mooie kussens. Kies bijvoorbeeld voor strakke kussens, kleurrijke kussens of kussens met veel franjes of andere sierlijke dingetjes. Je kunt met kussens de boel al direct opvrolijken. Kies voor kussens die goed bij de stijl van de loungeset passen en kies voor een kleur die bij de rest van het terras passen. Je kunt ook ter aanvulling van jouw loungeset een fleecekleedje neerleggen. Deze komt wellicht goed van pas als het ’s avonds wat afkoelt, maar je toch nog lekker buiten wilt zitten.

Kaarsen en lichtjes

Uiteraard mogen kaarsjes en sfeerverlichting niet ontbreken op jouw terras. Door verschillende soorten kaarsen neer te zetten zal je al snel een gezellige en sfeervolle uitstraling creëren. Zet kaarsen neer in verschillende groottes, vormen en kleuren. Het is leuk als de kaarsen matchen bij de door jou gekozen kussens. Zo komen de kleuren weer terug en wordt het een geheel. Je kunt kiezen voor geurkaarsen of voor kaarsen zonder geur. Dat is maar net wat je zelf het fijnst vindt. Hang ook wat gezellige lichtjes op aan een snoertje of kies bijvoorbeeld voor een staande buitenlamp. Door wat verlichting neer te zetten of op te hangen kun je voor een warme sfeer zorgen. 

Hoe een puppy zindelijk maken?
Dieren 07 Jul 2021

Hoe een puppy zindelijk maken?

Artikel plaatsen?

Gemakkelijk uw artikel plaatsen op onze website? Dat kan direct en vandaag nog online!

Artikel plaatsen